Sunt Monica Iorga, psihoterapeut psihanalitic, specializat în lucrul cu copii, adolescenți și adulți.

Prima licență a fost în psihologie și în procesul examinării celor mai mari întrebări ale omenirii, l-am descoperit pe Freud și psihanaliza.

Am început propria analiză personală și o nouă facultate, psihologia, doar pentru a putea practica psihanaliza știind că procesul de formare durează aproximativ 10 ani. Jobul meu cu normă întreagă la acel moment era în industria telecomunicațiilor, ca expert în comunicare.  

Au trecut 7 ani de atunci, și tot de atâția ani am lăsat viața de corporație în urmă. 

“Cu cât suntem mai sinceri cu noi înșine, cu atât șansele noastre de a duce o viață satisfăcătoare și utilă cresc.”

Psihanaliza

Ce este Psihanaliza?

Este cea mai coerentă și satisfăcătoare viziune a minții umane pe care omenirea a descoperit-o până acum. Este complexă, se bazează pe reguli tehnice și etice, care decurg din teoria funcționării aparatului psihic, teoria psihogenezei tulburărilor psihice, teoria traumei, psihosomatică.

Cui i se adresează?

Se adresează celor care se simt prinși în probleme psihice recurente, care le blochează, pe de o parte, potențialul de a trăiexperiența fericirii alături de partenerii, familiile și prietenii lor, și pe de altă parte le împiedică succesul și împlinirea în cadrul activității lor profesionale și al sarcinilor cotidiene de zi cu zi.

Scopul este de a deveni din ce în ce mai conștient de părți ale lumii tale interne pe care anterior nu le cunoșteai (gânduri, sentimente, amintiri și vise). Acest proces alină durerea psihică, susține dezvoltarea personalității și oferă posibilitatea unei auto-cunoașteri care îți va întări încrederea de a-ți urma scopurile în viață, de a-ți sori autenticitatea și adaptabilitatea.

Este un proces a cărui dinamică îți solicită participarea activă și susținută încă de la început. Primul pas este de a dedica un timp și un spațiu adecvat și ajutor de specialitate.

Servicii

Servicii pentru copii și adolescenți

Consiliere (familie)

Consiliere (Părinte)

Consiliere online / Terapie telefonică

Psihoterapie părinte-copil

Psihanaliza

Psihoeducatie

Terapie (individuală)

Terapie (online)

Domeniu de practică

Consiliere pentru adolescenți

Tulburări de anxietate (fobii)

Probleme de atașament

Probleme comportamentale și emoționale

Doliu și pierdere

Depresie

Vise

Psihoterapie părinte-copil

Tulburări de personalitate

error: Content is protected !!